17 january 2011

17 january 2011 tidak melahirkan sesiapa yang berkaitan dengan HEY LADIES , tetapi 17 january 1990 telah menyaksikan kelahiran gadis bernama NUR HIDAYAH ZULKIFLI

HAPPY 21st BIRTHDAY DAYAH !!

we wish you all the best !!


tae kyung's wife ??
yer , HIDAYAH ZULKIFLI itu lah tae kyung's wife !
ahaaa , jangan tak percaye yang hey ladies memang kawan dengan awek-awek@wife-wife artis korea je sekarang , tak main la setakat awek-awek artis melayu ~




hey ladies + tae kyung's wife


just hey ladies (hindi karat)

p/s : TQ kepada kak intan and the housemate sbb memberi kami peluang untuk celeberate birthday dayah secara kecil kecilan ( duit jpa tak masuk lagi ) hahah , mintak maaf juge sebab buat semak dan bising di villa indah (rumah cantik@bersih , suke la)
korunk k !! tQ so much !

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

  silverlocket

January 17, 2011 at 3:21 PM

hepi besday dayah.. seronok sgt semalam :)

  eesyaheera

January 17, 2011 at 8:55 PM

gambar last tu cool. tapi muka sangat garang. rawr!

  sakura csgppkls

January 18, 2011 at 10:36 AM

thanks a lot ladies!
kek yg sgt besar n sedap! susah2 je korang wat sume tu~ thank u~ (trharu)
dayah akn sntiase ingat korang doakan yg trbaik tuk korang sume~ amin...
korang memg DA BOMB! :)
LOVE u all soooo much much much~ <3

  DAUD

January 22, 2011 at 5:11 PM

hepi beday