research kau apa cerita?

pada hari jumaat pukul 6 petang baru lah aku sedar bahawa aku takde tajuk research lagi. bila lecturer tanya dah ada tajuk ke belum, tetiba rasa cuak semacam. rasa macam ada hantu kat tepi kata padan-muka-siapa-suruh-kau-relaks-sangat.


cerita pasal format thesis pun dah telan air liur banyak kali. bila kita dalam keadaan anxiety or fear, air liur akan dirembes dengan banyak. ini fakta. sebab tu asyik nak telan air liur je. ada ke orang tengah cuak biar je air liur dia keluar meleleh dari mulut. euw.


kepada readers yang tengah menangis serabut kepala fikir tajuk thesis dinasihatkan anda relaks dulu malam ni. esok pagi kita search journal okey. hihi. kepada Power Ranger kesayangan, Selamat Menyerabutkan Diri Mencari Tajuk Thesis.


love, 
EeSyaheera

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

  Anis izyan Abd Rahman

January 7, 2011 at 5:12 AM

hahahk~
mmg tengah serabut pon nie

  zuhanismohamed

January 7, 2011 at 5:21 AM

ahaha..cepat pk tajuk apa weh nanti EU mara aku tak tahu.. ;p