Selamat Hari Lahir Nurul Ain!


Maaf entry ini lewat sehari..he he..semalam 13 Februari salah seorang ahli kami, Nurul Ain atau lebih famous di Twitter dengan nama @ LadyNurula menyambut ulang tahun yang ke 23..


Ewah tak tahu kenapa entry untuk ko ni ayat aku jadi skema pulak..he he..aku rasa aku dah jadi macam admin HeyLadies asyik aku je yang buat entry ye :p


Doa saya..semoga Ain dimurahkan rezeki..dipanjangkan usia..dijauhi dari sebarang penyakit..bertemu jodoh yang baik..mendapat kejayaan di dunia dan akhirat..amin..



Gigi dia pun dah cantik sekarang..cewahh..lepas ni sure senyum confirm nampak gigi je eh..ye ah braces dah bukak tu..hi hi..

Yippie..nanti kita buat parti makan jagung plus kacang tanah untuk meraikan kejayaan braces ko dah dibuka tu okeh..he he..


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 comments:

  Anis izyan Abd Rahman

February 14, 2011 at 6:16 AM

tak pe !! nanti kan kite akan ade party keras !! yay !!! tak sabar !

  Afzan Raihan Izzati Hamzah

February 14, 2011 at 8:02 AM

JOM PARTY KERAS!!! PARTAYYYYYYYY~

  silverlocket

February 15, 2011 at 12:06 AM

omg zuhan, malu ar ko letak gambar ni. haha

thanks korang.. aku rasa kita patut lantik zuhan jadi moderator hey ladies. nanti bole letak dlm resume. hakhak

  Imzainieyzulkipli

March 1, 2011 at 1:12 AM

sedapnya mcflurry dia...

  cik kia

March 26, 2011 at 12:45 AM

happpyyy bufdayyy ! bestnyaaa mcflurryyy ;)