Congratulation Sayangness !!



Setelah berusaha dengan penuh gigih dan bersemangat..teringat kita bermati-matian bergolek-golek atas lantai study Finance..belajar cara nak buat ProForma 3 hari sebelum final..separuh mati menghafal nama latin malam sebelum exam pharmacognosy..memang menyeksa jiwa...heh..


Congrats semua lulus dalam semua subject terutama Cognosy dan Finance..ye lah killer paper tu kan..huu..


Kepada yang mendapat Dean List sem ini tahniah berkali-kali ganda kepada anda..he he..korang memang terhebat dan terbaikk lah :)


Next sem kita usaha lebih gigih lagi ya..azam baru semangat kena baru..ewahh beria je aku ni..nanti dah masuk sem lupa segala-gala nya balik..ha ha..


Okay lah..wassalam !



Tempek gambar sikit..ha ha :p

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 comments:

  Afzan Raihan Izzati Hamzah

December 11, 2010 at 3:40 AM

sukaaaaaa :))

congrats kepada siapa yang dapat DL

  rinie din

December 14, 2010 at 7:47 PM

tahniah korang dah lulus.. usaha gigih lagi ye

  rinie din

December 14, 2010 at 7:48 PM

tahniah korang dah lulus.. usaha gigih lagi ye

  atiqa aris

December 30, 2010 at 9:57 AM

coz ape tu?cm susa je nk sebot nme dy.hee

  Kasim Ahmad

January 6, 2011 at 12:37 AM

yeahh.. gud luck :)