Karaokeholic Contest..







Powered by BannerFans.com


Hari ini nak join contest..ini pun akibat galakan cik Anis Izyan yang menyuruh saya mewakili Hey Ladies teringin mencuba nasib..dan bagi Karaokeholic Contest ni..saya mempertaruhkan gambar ini...ngehngeh..




Kami memang suka berkaraoke..dari karaoke jamban..ke karaoke room yang besar..semua kami dan pernah pergi..gigih tak..hehe..


Kami berkebolehan menyanyikan pelbagai genre lagu..dari irama malaysia ke rock and roll ke balada...semua kami boleh..hehe..tapi rasanya kami lebih suka menyanyi lagu tangkap leleh sebab sambil nyanyi kami semua boleh feeling lebih sambil merenung masalah peribadi masing-masing..


Ofcos karaoke boleh menghilang runsing dan tension segala..ahh..peduli apa pitching kami lari..nada tak sampai atau apa..janji kami happy..hehe..


Pedulikan dengan orang yang sedang berebut mic dan cubaan nak tarik key tinggi gaya kalah Jac Victor dalam gambar ini..hehe..tu gaya kami.. sebenarnya gambar ni kandid so terjadilah perkara yang tak sepatutnya ni..hehe


Di sini saya ingin tag :


Eesyaheera ( sebab dia tiada dalam gambar di atas..hehe )


By : Zuhanis Mohamed

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 comments:

  silverlocket_88

October 8, 2010 at 12:41 AM

yay yay yay harap2 menang

  Afzan Raihan Izzati Hamzah

October 8, 2010 at 8:30 AM

comel gila. hahaha

  eesyaheera

October 8, 2010 at 11:02 PM

weh, aku takdak gambar over karo. haha