to all my dear~

ratusan jutaan ribuan terime kasih sangat2 aku nak ucapkan to all my sayangness!!!
TQ sebab brighten up my 23 sept 2010, and aku tak sangke yg birthday yg ke 21 akan jadi sehappening ini!!
TQ for the suprise mase dekat alamnda time tengah syiook2 karok..
TQ for helping me out , buat sewang segale..kupas bawang,pedih2 mate same-same..cucuk hujung pisau dengan bawang * tapi kenape time dengan korunk..still pedih mate aa...ngan opah aku dulu, rilek jee..tak pedih pon..hoho *
TQ for being here as apart of my life..
tQ for colouring my day with lots of gembiresnesss,kerepekneesss,karutsnesss!!
aku akan rindu hari 23 sept dan 24 sept lepas nie!! 

TQ so much girlfriends!!

p/s: nak upload gambar..tapi tak berjaye,,internet laju sangat @_@

*dah terase rindu dengan korunk*
>.<

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

  zulaikha abdullah hani

September 25, 2010 at 1:54 AM

bukan sewang rewang lah..hehe..
anyway..same2.. :)

  zulaikha abdullah hani

September 25, 2010 at 1:54 AM

ini zuhan yang kasi komen bukan ikha..haha :p